Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 65-75

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση με 23 πόντους, αλλά η Μακάμπι έχασε στην έδρα της από την καλύτερη Φενέρ με 75-65.

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση με 23 πόντους, αλλά η Μακάμπι έχασε στην έδρα της από την καλύτερη Φενέρ με 75-65.

Η ισραηλινή ομάδα ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μέχρι και με εννέα πόντους (13-4). Ωστόσο, ο Μπόμπι Ντίξον δήλωσε παρών για τη Φενέρ και οι φιλοξενούμενοι έριξαν τη διαφορά στους τέσσερις με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου ο «μπομπέρ» Τζάρελ Έντι έφερε μπροστά το σύνολο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ (24-26), ωστόσο ο Σκότι Ουίλμπεκιν δεν έμεινε… άπραγος και οι Ισραηλινοί έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με τρεις πόντους (38-35).

Το ίδιο «μοτίβο» και η αρχή του β’ μέρους, όμως ο Νάντο Ντε Κολό με 3/3 βολές έγραψε το 54-56 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο.

Η Φενέρ δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και πήρε μία μεγάλη νίκη σε μια έδρα που πέρσι είχε ηττηθεί. Πλέον, η τουρκική ομάδα βρίσκεται στο 3-3, ενώ το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο 2-4.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άλι Μοχάμεντ που τελείωσε το ματς με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 38-35, 54-56, 65-75.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από