Αναντολού Εφές – Μπασκόνια 59-77

Με πρωταγωνιστή τον Πίτερς που είχε 18 πόντους και με πολύ καλή άμυνα, η Μπασκόνια διέλυσε την Αναντολού Εφές με 77-59 στην Τουρκία.

Με πρωταγωνιστή τον Πίτερς που είχε 18 πόντους, 4/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα και με γενικότερα πολύ καλή άμυνα, η Μπασκόνια διέλυσε την Αναντολού Εφές με 77-59 στην Τουρκία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Εκπληκτική εμφάνιση από την ισπανική ομάδα, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Εφές. Σε… ρηχά νερά κινήθηκε ο Λάρκιν με μόλις 8 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε υπέρ της Εφές με 20-17. Ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν προϊδέαζε τη συνέχεια. Η Μπασκόνια άρχισε την αντεπίθεσή της και στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους διαφορά (37-42).

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Πίτερς που πέτυχε συνολικά 18 πόντους δεν έχασαν ποτέ ξανά το προβάδισμα. Παίρνοντας μία μεγάλη νίκη, η οποία τους ανεβάζει στην 7η θέση με ρεκόρ 6-5.

Τα στατιστικά του αγώνα:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από