Φενέρμπαχτσε – Μιλάνο 71-79 : Μεγάλο διπλό της Αρμάνι στην Πόλη

Η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε εύκολα από την Πόλη επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 79-71.

Η Αρμάνι Μιλάνο πραγματοποίησε ακόμη μια πειστική εμφάνιση, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρ και επικράτησε με 79-71, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε τροχιά τετράδας. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει καταφέρει να δείξει πως μπορεί να φτάσει στην οκτάδα και ο κατήφορος συνεχίζεται για τους Τούρκους.

Οι Ιταλοί έφτασαν στο 8-5 με αυτή τη νίκη, ενώ από την άλλη η Φενέρ έπεσε στο 5-9. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο ΛεΝτέι με 15 πόντους και τον ακολούθησε ο Πάντερ με 13. Από 10 πόντους είχαν οι Ντατόμε και Σιλντς, ενώ για τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Πιερ με 16 πόντους.

Όσον αφορά το ματς, η ομάδα του Μεσίνα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της μετά την νωχελική πρώτη περίοδο (25-26) και αργά και σταθερά μεγάλωνε την ψαλίδα με κόντρα στους Τούρκους. Μάλιστα, οι Ιταλοί πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με αέρα 9 πόντων (35-44).

Στην επανάληψη η διαφορά ανέβηκε κι άλλο φτάνοντας μέχρι τους 16 πόντους τρία λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (46-62), με τον Ντατόμε με buzzer beater τρίποντο να δίνει αέρα 20 πόντων στην ομάδα του (48-68). Στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση χωρίς ωστόσο να καταφέρουν την ανατροπή με το τελικό σκορ να είναι

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ζακ ΛεΝεντέι με 15 πόντους με τον Ντατόμε να πετυχαίνει 10 πόντους στην πρώην ομάδα του, ενώ 13 είχε ο Πάντερ. Για τους ξεχώρισε ο Πιέρ, ο οποίος είχε 16 πόντους , με τους Ντε Κολό και Μπαρτέλ να ακολουθούν με 12 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 25-26, 35-44, 48-68, 71-79.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από