ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ 83-65

«Τρένο» χωρίς σταματημό αυτή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συνέτριψε την ανήμπορη Ζενίτ με 83-65 και έφτασε τις δέκα σερί νίκες στη Euroleague.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετέτρεψε το ρωσικό ντέρμπι της Euroleague σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς επικράτησε εύκολα με 83-65 και έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση!

Με τους παλιούς μας γνώριμους, Μάικ Τζέιμς και Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνουν πράγματα και θαύματα στο παρκέ, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με σχετική άνεση της αρμάδας του Τσάβι Πασκουάλ και πλέον η ήττα μοιάζει με μία πολύ μακρινή ανάμνηση. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε στη Euroleague ήταν στις 22 Οκτωβρίου από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.

Ο Μάικ Τζέιμς μέτρησε στην αναμέτρηση 20 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 31:42, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να συμπληρώνει άλλους 13 πόντους και 13 ριμπάουντ, η ΤΣΣΚΑ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι, ανέβηκε στο 12-3, ενώ από την άλλη, η Ζενίτ βρίσκεται στην έβδομη θέση του πίνακα και στο 8-5.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 45-31, 66-49, 83-65.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από