Πέρασε από το Μόναχο στην παράταση η Ρεάλ, εύκολο βράδυ για τη Βαλένθια στην Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην παράταση κόντρα στη Μπάγερν με σκορ 81-76 παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία, την ίδια ώρα που Βαλένθια είχε εύκολο βράδυ με τον Ερυθρό Αστέρα νικώντας με σκορ 91-71.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στην παράταση με σκορ 81-76 της Μπάγερν Μονάχου στη Βαυαρία στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague, παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η βασίλισσα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι παίρνοντας μια μικρή διαφορά από την πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια η Μπάγερν ισορρόπησε το ματς και πλησίασε στο σκορ.

Η τέταρτη περίοδος ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες έπειτα από σκληρή μάχη να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί οι μερένγκες αποδείχθηκαν καλύτεροι παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Κορυφαίος για τους Ισπανούς ο Ταβάρες με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ από τους Γερμανούς ξεχώρισε ο Τζέισον Ρέινολντς που σημείωσε 18 πόντους.

Εύκολο βράδυ για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια πέρασε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο και νίκησε με άνεση 91-71 παραμένοντας κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην οκτάδα και τα πλέι-οφ

Οι Ισπανοί πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πρώτη περίοδο χτίζοντας μια διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τις νυχτερίδες να κάνουν διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την απόσταση στο σκορ να ανοίγει ακόμη περισσότερο και τους γηπεδούχους να παίρνουν την πολύτιμη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λουίς Λαμπεϊρί που μέτρησε 16 πόντους, ενώ από τους ηττημένους εκείνος που προσπάθησε ήταν ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ με 21 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από