Αγγελόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook»

Απίθανη δήλωση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την αμφισβήτηση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακολούθησε τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη, πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ και στο τέλος του αγώνα, έκανε τη δήλωση της χρονιάς. Απαντώντας, λοιπόν, στους λόγους που οι Πειραιώτες κατάφεραν να βγουν από την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της αμφισβήτησης, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το facebook και τα σχόλια που γίνονται από τον καθένα», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεκαθαρίσει ότι ο ερυθρόλευκοι δεν αλλάζουν προσανατολισμό και συνεχίζουν στο πλάνο που κατέστρωσαν από την αρχή της σεζόν

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο εκ των προέδρων και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ανέφερε χαρακτηριστικά στη NOVA: «Μεγάλη νίκη, υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Νομίζω καταλάβαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε όλοι μαζί για τη συνέχεια. Εμείς μιλάμε και στις ήττες και στις νίκες. Η περίοδος που πέρασε ήταν δύσκολη. Υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση και ήταν αμφισβήτηση για όλους, από πάνω μέχρι κάτω. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και ηρεμία. Ξέραμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό που έγινε. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια, λίγο έντονη. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε κανείς τι έγινε εκεί…».

Εν συνεχεία και σε ερώτηση για το τι συνέβη στη συγκεκριμένη ομιλία στους παίκτες, απάντησε με νόημα: «Στο Βελιγράδι θα σας τα πούμε όλα όσα έγιναν. Δεν έφυγε ποτέ η αισιοδοξία. Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται μέσω Facebook, από τα σχόλια που κάνουν κάποιοι και με βάση τα όσα γράφονται στα social media. Αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζητήσαμε. Ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία. Για να έχεις φτάσει εκεί, στην κορυφή, κόντρα σε κολοσσούς, κάτι κάνεις καλά. Ας απολαύσουμε τις στιγμές και αυτή την ομάδα, γιατί δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει ποτέ άλλη τέτοια».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από