Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο 78-69 : Εντυπωσιακή Βιλερμπάν, καθάρισε την Αρμάνι

Η Βιλερμπάν πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Αρμάνι εντός έδρας με 78-69, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λάιτι και Γιαμπουσέλε!

Η Βιλερμπάν επικράτησε στο «Αστρομπάλ» με 78-69 κόντρα στην Αρμάνι και πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είδε το σερί των 6 νικηφόρων αγώνων που είχε να σπάει, σε έναν αγώνα ο οποίος κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και κυνήγησαν την νίκη μέχρι το φινάλε την στιγμή που η Ιταλική ομάδα είχε καταφέρει να χτίσει μια διαφορά 10 πόντων στο ματς. Τα 3 από τα 4 δεκάλεπτα ήταν οριακά αλλά το 26-13 επιμέρους σκορ της τέταρτης περιόδου ήταν και το πιο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λάιτι με 16 πόντους, με τον Γιαμπουσέλι να συμπληρώνει άλλους 14 και τον Χάουαρντ να είναι καθοριστικός με τα 3 τρίποντα που σημείωσε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Στην αντίπερα όχθη 18 πόντους σημείωσε ο Σίλντς ενώ άλλους 14 πρόσθεσε ο Λεντέι. Το ρεκόρ της Αρμάνι πλέον στο 15-8 και αυτό της Βιλερμπάν στο 10-14.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από