«Στη διεκδίκηση του Ουόκαπ ο Ολυμπιακός» (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» μάχονται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την υπογραφή του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ.

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ένα γνωστό όνομα στον ελληνικό Τύπο, αφού για αρκετό καιρό παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας κάνει λόγο για… αιώνια κόντρα στη διεκδίκηση του Αμερικανού γκαρντ.

Σύμφωνα με τον Ουρμπόνας, ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ουόκαπ, ενώ η Ζαλγκίρις Κάουνας στην οποία αγωνίζεται, προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Ουόκαπ δεν έχει πάρει την απόφαση του για τη νέα σεζόν και μάλλον δεν βιάζεται, αφού είναι μόλις Απρίλιος. Ωστόσο, το tweet υποστηρίζει ότι ο 28χρονος παίκτης έχει προχωρημένες συζητήσεις με τις τρεις ομάδες και ίσως σύντομα να προκύψουν εξελίξεις.

O 28χρονος γκαρντ έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν, καθώς σε 24 λεπτά ανά παιχνίδι στη Eurolegue έχει 8,2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο.

Πάντως, φαίνεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμεί να διαμορφώσει το ρόστερ του το συντομότερο δυνατό και δεν θέλει να περιμένει το καλοκαίρι, για αυτό και ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από