Γιαννακόπουλος για Euroleague: «Με το κεφάλι ψηλά και Παναθηναϊκά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση του στο Instagram απάντησε με αιχμηρό τρόπο για όσα συμβαίνουν στην Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στις ζημιές που υπέστη ο Παναθηναϊκός.

Η σύσκεψη της Euroleague έφερε μια απόφαση – δικαίωση για τις 7 ομάδες που είχαν παράπονα, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν αποφάσισε συμμετοχή των συλλόγων στις αποφάσεις που αφορούν οικονομικά και αγωνιστικά θέματα, κάτι που φέρνει έναν αέρα… αλλαγής στη Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στην Euroleague και με αφορμή την απόφαση που πάρθηκε απάντησε μέσω Instagram με αιχμηρό τρόπο, ενώ σημείωσε, μεταξύ άλλων, τις ζημιές που υπέστη ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια από τη διοργανώτρια αρχή.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε όσα συνέβησαν γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με το κεφάλι ψηλά και Παναθηναϊκά. Τρία εκατομμύρια σε πρόστιμα, δύο σίγουρα Final Four και την όποια μείωση αξίας του σήματος, ποιος θα μας τα δώσει πίσω;».

Δείτε την ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από