Γιασικεβίτσιους: «Δεν παίζουμε καλά στην επίθεση – Συζήτησα με την Εθνική Λιθουανίας»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη Μπαρτσελόνα, για τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις και για την πρόταση που είχε από την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ετοιμάζεται για το Final Four με τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως οι «μπλαουγκράνα» δεν παίζουν καλά στην επίθεση τις περισσότερες φορές.

Παράλληλα ο Λιθουανός τεχνικός αναφέρθηκε στους πρώην παίκτες των Καταλανών, Πάνγκος και Ντιλέινι, στο ενδιαφέρον για τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, αλλά και στις συζητήσεις με την Εθνική Λιθουανίας.

Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

Για την εικόνα της Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ πως στα 4 από τα 5 ματς, δεν παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Ειδικά στην επίθεση»

Για τους Πάνγκος και Ντιλέινι: «Μπορούμε να συζητήσουμε για τους παίκτες που χάσαμε πέρυσι. Δεν είναι φυσιολογικό να χάνουμε δύο από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Ίσως να μην καταλαβαίνει πάντα ο κόσμος τι έχει στα χέρια του. Και αυτό είναι συναρπαστικό γενικά»

Για τον Γιοκουμπάιτις: «Είμαστε μία από τις ομάδες που τον κοιτάμε και θα τον θέλαμε. Δεν πιστεύω ότι η Ζάλγκιρις είναι η μοναδική ομάδα που νοιάζεται. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους νέους παίκτες, πολλοί θα ενδιαφερθούν»

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί το καλοκαίρι στην Λιθουανία: «Υπήρχαν συζητήσεις για να βοηθήσω την Εθνική. Μίλησα με τον Άρβιντας Σαμπόνις. Αλλά δεν γίνεται απλά να πας κάπου και να κάνεις μερικά πράγματα. Είτε είσαι στο 100% είτε όχι. Ξεκαθάρισα ότι δεν είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από