«Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αρμάνι κατέθεσαν πρόταση στον Νέμπο»

Ο Τζος Νέμπο είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, όμως Παναθηναϊκός και Αρμάνι είναι έτοιμοι να μπουν στο «κόλπο» για την απόκτηση του.

Η σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωση της και οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Ο Ολυμπιακός εδώ και περίπου δυο μήνες δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει τις κατάλληλες επιλογές προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο τη νέα σεζόν και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην οκτάδα της Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένους παίκτες για τις ανάγκες του Ολυμπιακού και το όνομα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους σέντερ που εξετάζουν οι Πειραιώτες είναι ο Τζος Νέμπο. Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, ο Αμερικανός που κάνει πράγματα και θαύματα στο Ισραήλ με την Χαποέλ Εϊλάτ είναι θέμα χρόνου να βρει ομάδα στη Euroleague και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κάνει δικό του.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη, όμως δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς δημοσιεύματα βάζουν γερά στο παιχνίδι τόσο τον Παναθηναϊκό αλλά και την Αρμάνι Μιλάνο, με τον γνωστό δημοσιογράφο, Νεμάνια Ζόριτς να τονίζει ότι και οι τρεις έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Νέμπο και περιμένουν την απάντηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος (17/07/1997) ψηλός, βγήκε το καλοκαίρι από το κολλέγιο του Τέξας. Εμεινε undrafted και επιλέχθηκε από την ισραηλινή Χαποέλ Εϊλάτ. Την οποία έχει βοηθήσει να αποτελεί διεκδικήτρια του τίτλου στη φετινή Premier League του Ισραήλ, με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του.

Φέτος ο Νέμπο πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στο Ισραήλ. Με τους μέσους όρους του να προκαλούν αίσθηση: 13 πόντοι, 9.9 ριμπάουντ (σ.σ. πρώτος στο πρωτάθλημα), 1.1 κοψίματα, αλλά και σχεδόν τέσσερα καρφώματα ανά παιχνίδι, περισσότερα από κάθε άλλον στη λίγκα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από