Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τις φυλακίσεις

Οι εξελίξεις στο θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας, έφεραν έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των μπλαουγκράνα μέρος των οποίων θα εκφραστεί στο ματς με τους Πειραιώτες.

Με τον δικό τους τρόπο θα διαμαρτυρηθούν απόψε (22:00) στο ματς με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα με αφορμή τις φυλακίσεις των μελών της Κυβέρνησης της Καταλονίας.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο RAC1 οι οργανωμένοι φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» θα αναρτήσουν ένα μεγάλο πανό που θα λέει «Καλώς ήρθατε στην Δημοκρατία της Καταλανίας».

Οι φίλοι της Μπάρτσα όμως δεν θα μείνουν σε αυτό μόνο, καθώς προτίθενται στα πρώτα 5 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα να μην φωνάξουν το παραμικρό σύνθημα

Ετσι με αυτόν τον τρόπο θα διαμαρτυρηθούν σιωπηρά για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην περιοχή της Καταλονίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από