Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ : «Ο Σπανούλης δίχως αμφιβολία μας κάνει καλύτερους» παραδέχεται ο Ρόμπερτς

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς, μίλησε μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Μπάμπεργκ για τη δυσκολία της διοργάνωσης, αλλά και τις σπάνιες ικανότητες του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων μίλησε για το βάθος που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στα γκαρντ, την κομβική νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ηγετική παρουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Δεν μπορούμε να παίρνουμε κανένα παιχνίδι ως εύκολο. Έχουμε έναν στόχο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κόντρα στην Μπάμπεργκ δεν είμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα παιχνίδι».

Για το βάθος στις θέσεις 1-2: «Εμείς θέλουμε να έχουμε λύσεις σε κάθε θέση. Δεν είναι κάτι το ξεχωριστό. Εγώ θέλω να μπαίνω στο παρκέ και να παίζω βάσει των δυνατοτήτων μου».

Για τη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού: «Μπορείς να το πεις κι έτσι. Ήθελα και εγώ αλλά και η ομάδα να παίξουμε καλά και καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και να τελειώσουμε όσο καλύτερα και πιο δυνατά γίνεται την κανονική περίοδο».

Για την παρουσία και την επιρροή του Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα: «Είναι κάτι σπουδαίο. Έχει τον τρόπο να κάνει την ομάδα νικήτρια και με τις ικανότητές του να ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Δίχως αμφιβολία μας κάνει όλους καλύτερους και όταν βρίσκεται σε καλό ρυθμό το επίπεδο επίδρασης είναι πολύ υψηλό. Έχει μεγάλη επίδραση ακόμα και όταν δεν είναι στην καλή βραδιά του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από