Μάλαγα – Παναθηναϊκός : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο (16/3) στις 22:00. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του οι Πέτρικ Μαντίλα (Φινλανδία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία). Ο πασίγνωστος Ιταλός ρέφερι έχει σφυρίξει σε […]

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο (16/3) στις 22:00.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του οι Πέτρικ Μαντίλα (Φινλανδία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

Ο πασίγνωστος Ιταλός ρέφερι έχει σφυρίξει σε ματς των πρασίνων τρεις φορές τη φετινή σεζόν, με την αυριανή να είναι η τέταρτη. Συγκεκριμένα, ήταν διαιτητής στη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί της Ρεάλ Μαδρίτης (82-80) και στις εκτός έδρας ήττες από Βαλένθια (67-63) και Φενέρμπαχτσέ (67-62).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από