ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 21/3 στις 19:00. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του ματς θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και ο Σλοβένος Σάσο Πέτεκ. Ο […]

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 21/3 στις 19:00.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του ματς θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και ο Σλοβένος Σάσο Πέτεκ.

Ο Λαμόνικα έχει σφυρίξει σε δύο ματς των Πειραιωτών φέτος στην Εuroleague, στη συντριβή από την Μπασκόνια (86-54), ενώ ήταν διαιτητής στην τεράστια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (95-70) στο ΣΕΦ.

Όσο για τους άλλους δύο ρέφερι, ο Γκαρθία ήταν στην ήττα στη Βαμβέργη από την Μπάμπεργκ με 67-65, ενώ ο Πέτεκ στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 87-80 στο Φάληρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από