Πασκουάλ – «Αξίζαμε τη νίκη με την παρουσία μας σε άμυνα και επίθεση»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη νίκη της Ζενίτ επί του Ολυμπιακού, με τον Καταλανό τεχνικό να στέκεται στην καλή απόδοση της ομάδας του σε άμυνα και επίθεση.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης νίκησε τον Ολυμπιακό, με τη ρωσική ομάδα να αποδίδει αρκετά καλά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως παρά την κακή τρίτη περίοδο οι παίκτες του άξιζαν τη νίκη, ενώ επισήμανε ότι ακόμα η ομάδα του βελτιώνεται.

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

«Παίξαμε πολύ καλά για 30′. Είχαμε 11 λάθη, αλλά τα 7 ήταν στην 3η περίοδο, όταν δεν παίξαμε σωστά. Ξεκινήσαμε να κάνουμε λάθη και δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήμασταν κακοί σε αυτό το διάστημα.

Όμως, στο υπόλοιπο ματς αξίζαμε την νίκη με την παρουσία μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Καταλάβαμε τι θέλαμε, ακολουθήσαμε το πλάνο και στην 4η περίοδο τελειώσαμε το ματς. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί είναι μια σπουδαία νίκη. Κάνουμε τα βήματα που πρέπει.

Στο ξεκίνημα της σεζόν τίποτα δεν είναι δεδομένο, οι ομάδες βελτιώνονται. Μέρα με την μέρα καταλαβαίνουμε τι θέλουμε και είμαστε πιο έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο. Απόψε δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από