Αταμάν : «Για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ την Εφές στο ΣΕΦ (23/3, 21:00) και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν επισήμανε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν όσο καλύτερα γίνεται. Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague αναφέροντας τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό αν […]

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο βράδυ την Εφές στο ΣΕΦ (23/3, 21:00) και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν επισήμανε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να αγωνιστούν όσο καλύτερα γίνεται.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague αναφέροντας τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό αν και η ευρωπαϊκή σεζόν μας είναι κατώτερη των προσδοκιών. Η επιστροφή του Κρούνο Σιμόν μάς βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο με τη Χίμκι. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Μουχαγιουμίν Μουσταφά. «Παλέψαμε αρκετά κόντρα στη Χίμκι, ωστόσο η ατυχία στο τελευταίο δεκάλεπτο μάς οδήγησε σε ήττα. Η εκτός έδρας αναμέτρηση ε τον Ολυμπιακό είναι αρκετά δύσκολη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να γυρίσουμε με τη νίκη. Μέσω της Euroleague ψάχνουμε τον κατάλληλο ρυθμό για το τουρκικό πρωτάθλημα.», είπε ο 22χρονος γκαρντ της Εφές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από