Μπέντιλ – «Ο Μήτογλου ήταν ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο για να έρθω στην Αρμάνι»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι Μιλάνο Μπεν Μπέντιλ αποκάλυψε πως ο Ντίνος Μήτογλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να υπογράψει τελικά στην Ιταλική ομάδα.

Ο Μπεν Μπέντιλ αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Μπέντιλ μετά τον Παναθηναϊκό θα συνυπάρξει ξανά με τον Ντίνο Μήτογλου  ο οποίος αυτό το διάστημα παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού.

Ο Γκανέζος Φόργουορντ παραχώρησε της πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο τονίζοντας πως ο Ντίνος Μήτογλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να ενταχθεί στο δυναμικό του Έτερο Μεσίνα.

«Ο δικός μου, ο Ντίνος Μήτογλου, ήταν ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο και μου μίλησε γι’ αυτή την κίνηση. Ο κόουτς του ζήτησε να το κάνει, επειδή ο Ντίνο και εγώ παίξαμε μαζί στον Παναθηναϊκό.

Εκτός γηπέδου είμαστε καλοί φίλοι, ήμουν τόσο χαρούμενος που υπέγραψε με το Μιλάνο, οπότε όταν μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία γνώριζα πως ήταν σπουδαία, επειδή είχαμε συζητήσει όσο ήμασταν στον Παναθηναϊκό για το πόσο ωραίο θα ήταν να παίζαμε ξανά συμπαίκτες», είπε ο Μπέντιλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από