Χάνουν Ολυμπιακό Ντε Κολό και Βέσελι – Το ακριβές διάστημα απουσίας τους

Πλήγμα για την Φενέρμπαχτσε η απουσία των Βέσελι και Ντε Κολό για τις επόμενες εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσουν το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πορευτεί δίχως τα δύο πιο βαριά χαρτιά του για τις επόμενες έξι με δέκα βδομάδες, αφού ο Γιαν Βέσελι και ο Νάντο Ντε Κολό θα χρειαστεί να μείνουν στα «πιτς» για αρκετό καιρό.

Όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος, ο Βέσελι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 6 εβδομάδες (χάνει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος χειρουργήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Φενέρ από 8 έως 10 εβδομάδες. Και οι δύο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν.

Οι Τούρκοι ενημέρωσαν πως η επιστροφή τους πάει για τον Φλεβάρη, κάτι που σημαίνει πως θα χάσουν σημαντικά ματς της Euroleague (μεταξύ των οποίων κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τουρκία στις 11 Γενάρη).

«Σύμφωνα με τους πρώτους ελέγχους που έγιναν στη Γαλλία, ο Νάντο Ντε Κολό είχε κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο οστό του αριστερού του χεριού, ενώ ο Βέσελι υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο», ανακοίνωσε η Φενέρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από