Ιτούδης – «Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός εντός έδρας»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό ανέφερε πως οι πράσινοι είναι πιο ανταγωνιστικοί στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (12/1, 21:00) υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Στις δηλώσεις του εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλυσε το παιχνίδι του «τριφυλλιού» λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι πράσινοι είναι παρουσιάζουν μια πολύ καλή εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια και η ομάδα γενικά είναι περισσότερο ανταγωνιστική σε σχέση με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον τρόπο που επιλέγει ο Παναθηναϊκός να αμυνθεί και μίλησε για την ζώνη λέγοντας αυτό είναι κάτι που κατάφεραν να λύσουν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης:  

«Επιστρέφουμε στη δράση και αυτό είναι καλό. Σίγουρα, η υγεία είναι το πρώτο πράγμα. Κάναμε καλή προπόνηση. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη εντός έδρας, είναι ανταγωνιστική. Επιθετικά έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Ποστάρουν τον Παπαπέτρου ή τον Κασελάκη, παίζουν pick-n-rolls ή off-screen για τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, γενικά ψάχνουν τον Παπαγιάννη γύρω από το ζωγραφιστό και τρέχουν καλύτερα. Άλλαξαν στρατηγική στην άμυνα πρόσφατα, παίζουν πολλές ζώνες. Το λύσαμε καλά αυτό το θέμα στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ανυπομονούμε να πάμε και να αγωνιστούμε ξανά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από