Χάινς : «Θρύλος ο Ίβκοβιτς και πρωταθλητής ο Σπανούλης»

Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Η ευρωλίγκα έκανε αφιέρωμα στην καριέρα του Κάιλ Χάινς και ζήτησε από τον Αμερικανό σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να γράψει ένα γράμμα στον…εαυτό του, περιγράφοντας τα όσα έχει ζήσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Χάινς δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στα δύο χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό, κατακτώντας ισάριθμες ευρωλίγκες και έγραψε τα καλύτερα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του, Σπανούλη και Πρίντεζη.

«Συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό με έναν προπονητή – θρύλο, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Είναι καθηγητής και μπορεί να σου μάθει όλα όσα χρειάζεσαι. Στην ομάδα είναι και ο Βασίλης Σπανούλης που σου μαθαίνει να είσαι πρωταθλητής. Σου μαθαίνει πως να γίνεις ένας σπουδαίος παίκτης. Αρκεί μόνο να τον παρακολουθείς. Στον Ολυμπιακό είναι και ο Πρίντεζης που κάνει κάθε μέρα προπόνηση σ’ ένα συγκεκριμένο στυλ σουτ. Είναι από τα σπουδαιότερα σουτ στην Ευρώπη και χάρισε στην ομάδα μια ευρωλίγκα. Στον Ολυμπιακό κέρδισα δύο συνεχόμενες ευρωλίγκες».

Ο Αμερικανός έκανε αναφορά και σε πολλούς παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ολοκλήρωσε το γράμμα του ευχαριστώντας όσους γνώρισε τα δέκα χρόνια που παίζει μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από