«Οδεύει προς Βελιγράδι το Final Four της Euroleague»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, το Final Four της φετινής σεζόν στη Euroleague, αναμένεται να μετακομίσει από το Βερολίνο, στο Βελιγράδι.

Την αλλαγή έδρας ενόψει του φετινού Final Four φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση η Euroleague, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η «Mozzart Sports» γράφει πως τελικά η γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν θα γίνει στο Βερολίνο, αλλά θα μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, η λίγκα έψαχνε μια έδρα ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που η πρωτεύουσα της Γερμανίας δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια του κόσμου εξαιτίας του κορωνοϊού, με το Βελιγράδι να επιλέγεται ως πρώτη λύση.

Ο Αντιδήμαρχος της πόλης, Γκόραν Βέσιτς, είχε συνάντηση με τα στελέχη της Euroleague, όπου και ανέλυσαν την προοπτική να αναλάβει τη διοργάνωση, καθώς στη Σερβία τα μέτρα είναι πολύ πιο χαλαρά και επιτρέπονται τα μεγάλα πλήθη σε σημαντικές αναμετρήσεις.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει, επιπλέον, πως η απόφαση έχει παρθεί κατά 90% και όλα δείχνουν πως η «Stark Arena» θα φιλοξενήσει και πάλι, έπειτα από το 2018, τη μεγαλύτερη γιορτή του Ευρωπαϊκού συλλογικού μπάσκετ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από