Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπασκόνια

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπασκόνια απόψε (28/1, 21:00) στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά τις συνεχόμενες αναβολές εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξαν την Αττική ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση και απόψε στις 21:00 υποδέχεται την Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Στον προηγούμενο αγώνα του κόντρα στην Εφές έφτασε πολύ κοντά στη νίκη ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Μοερμάν του τη στέρησε στο τέλος. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague και υποχώρησε στο 4-15.

Από ‘κει και πέρα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, αλλά και του Ντάριλ Μέικον, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα. Αντιθέτως, ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και δηλώνουν διαθέσιμοι οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Επιπλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια να κάνει ντεμπούτο και το νεό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Στέφαν Γιόβιτς, ώστε να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά την περασμένη αγωνιστική η Μπασκόνια ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 84-77 και έπεσε στο 7-13.

Ο Νέβεν Σπάχια δεν έχει στη διάθεσή του τους Αρτούρς Κούρουκς, Τάντας Σεντεκέρσκις και Άλεκ Πίτερς, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αντιθέτως, ανέκαμψε και υπολογίζεται ο γκαρντ/φόργουορντ Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από