Ρόμπερτς: «Δύσκολο να γεμίσουμε τα παπούτσια των Πρίντεζη-Παπανικολάου»

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς τόνισε ότι παίζουν μεγάλο ρόλο οι απουσίες του Ολυμπιακού αλλά είναι σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να αντιδράσει, γιατί το έχει ξανακάνει.

O Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις απουσίες ων βασικών παικτών των «ερυθρόλευκων» να πρέπει να καλυφθούν εκ των έσω.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε μεταξύ άλλων ότι «Προφανώς είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς αναφορικά με την τελική κατάταξη. Είναι ένα καλό τεστ πριν από τα πλέι οφ, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, παρά τους τραυματισμούς. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα που αγωνίζεται πολύ καλά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Αναφορικά με τους τραυματισμούς είπε: «Είναι δύσκολο να γεμίσουμε τα παπούτσια τους, δίνουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Το έχουμε ξανακάνει όμως. Ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός αμυντικός, ενώ ο Πρίντεζης είναι εξαιρετικός στο ριμπάουντ. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος και σχετικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός χάνει από τους αντιπάλους πουδεν έχουν περάσει στα πλέι οφ, ο Ρόμπερτς είπε «Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση, όλες οι ομάδες θέλουν να νικούν τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα ματς, έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από