ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός πρώτα νίκησε την Μπασκόνια, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε 2η κολλητή νίκη, αφού τον πόνεσε πολύ η απώλεια από τη Φενέρμπαχτσε με 30 πόντους διαφορά (107-77). Έτσι το σερί της ομάδας διαμορφώθηκε στο 2-6, πριν τη 3η νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια Με κορυφαίους και πάλι τους Ουίλιαμς και Ουόλτερς, η ομάδα χρειάστηκε και την παράταση για να φτάσει στο τελικό 88-85. Μεγάλα σουτ στο τέλος από τους πράσινους, που έβγαλαν… ψυχή και πήραν μια πολύτιμη νίκη, μπροστά στο κοινό τους.

 

Η Βιλερμπάν βρίσκεται στη 14ηη θέση της βαθμολογίας μετά τις τρεις κολλητές απώλειες από Ζαλγκίρις, Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν. Στην τελευταία μάλιστα, ηττήθηκε για έναν πόντο (74-75) αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε στο τελευταίο λεπτό. Πρώτος σκόρερ για τη γαλλική ομάδα ο Ντε Κολο (15 π.), με τους Μάθιους, Φαλ και Καχουντί να ακολουθούν. Η γαλλική ομάδα βγάζει… θέματα σε άμυνα και επίθεση τον τελευταίο καιρό και αυτό , τελειώνοντας με διαφορά 30 πόντων. Μακριά από την έδρα της, τρέχει επιμέρους ρεκόρ 2-2, αφού έχει γνωρίσει απώλειες στις έδρας των Ζαλγκίρις και Παρτιζάν, στη διοργάνωση.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκεής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από