Καβαλιάουσκας : «Έπαιξε δυνατά, αλλά όχι βρώμικα ο Ολυμπιακός»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έπαιξε αρκετά δυνατά απέναντι στη Ζαλγκίρις, όμως σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε αντιαθλητικά, σύμφωνα με τον σέντερ της Ζαλγκίρις Αντάνας Καβαλιάουσκας.

Ο Λιθουανός ψηλός, σε δηλώσεις του σε Λιθουανικά ΜΜΕ, μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα στο ΣΕΦ, υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ δυνατά, όμως όχι αντιαθλητικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός

«Οι αντίπαλοι ήταν πιο επιθετικοί από μας, έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και δεν είχαμε απαντήσεις. Έδειξαν ότι δεν θεωρούνται τυχαία μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα από ό,τι στο πρώτο μέρος. Δεν θα έλεγα πως ο Ολυμπιακός έπαιξε βρώμικα, αλλά πολύ δυνατά. Θα πρέπει να απαντήσουμε κι εμείς το ίδιο αν όχι περισσότερο δυναμικά στη συνέχεια. Το θέμα είναι πως η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και είναι καλό για μας, γιατί σημαίνει πολλά να κερδίσεις μια φορά στην έδρα του Ολυμπιακού. Τώρα πάμε στο Κάουνας όπου θα έχουμε τη βοήθεια όλων των Λιθουανών. Θα χρειαστεί ο κόσμος να είναι ο έκτος μας παίκτης και να παλέψουμε εμείς στο παρκέ»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από