Λεκαβίτσιους: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να ξανακερδίσουμε στο ΣΕΦ»

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει σε ντέρμπι «αιωνίων» και μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως το παιχνίδι θα είναι δυσκολότερο σε σχέση με εκείνο του πρωταθλήματος και η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη

Δυσκολότερο από εκείνο του πρωταθλήματος χαρακτήρισε ο Λούκας Λέκαβίτσιους το αυριανό (10/11 21:45) ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Όπως εξήγησε αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους κάτι που αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα. Παράλληλα, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δήλωσε σίγουρος πως αν η ομάδα του παρουσιαστεί συγκεντρωμένη μπορεί να πάρει τη νίκη.

Ξεκινώντας την τοποθέτηση του είπε: «Σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε και πάλι στο ΣΕΦ αλλά θα είναι πιο… δύσκολο. Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του! Εμείς χάσαμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να βγούμε μπροστά και να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα στους οπαδούς μας. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και αυτό θα το καταφέρουμε εάν και εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Τότε ναι. Μπορούμε να ξανακερδίσουμε».

Συνεχίζοντας, ο Λιθουανός πλέι μέικερ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων ενόψει του αγώνα: «Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί και εκείνοι έχασαν και εμείς χάσαμε. Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες το οποίο και θέλουν να κερδίσουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από