Περπέρογλου: «Η Ευρωλίγκα πρέπει να κρατήσει τον Παναθηναϊκό»

Ο έμπειρος φόργουορντ της Χάποελ Ιερουσαλήμ μίλησε για τη διαμάχη του «τριφυλλιού» με την Ευρωλίγκα.

Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τους «πράσινους» να έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να φύγουν από τη διοργάνωση.

Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ισραήλ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη διαμάχη του «τριφυλλιού» με τη διοργανώτρια Αρχή, τονίζοντας ότι η Ευρωλίγκα θα πρέπει να βρει τρόπο να κρατήσει τον Παναθηναϊκό.

«Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες, είναι δύσκολο να πάρω θέση, αλλά πιστεύω πως δεν ξύπνησε μια μέρα και αποφάσισε να πάει σε πόλεμο. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, την οποία ελπίζω πως θα βρει η Ευρωλίγκα έναν τρόπο να κρατήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στο δικό του μέλλον, ο έμπειρος φόργουορντ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει η σεζόν, τι θα θέλει η ομάδα και τι προτάσεις θα έχω. Αγαπάμε τη ζωή εδώ. Υπάρχουν αρκετά… δράματα στο ελληνικό μπάσκετ, δεν ξέρω αν θέλω να είμαι μέσα σε αυτά και πάλι».

Ο Στράτος Περπέρογλου βρίσκεται πλέον στο 33ο έτος της ηλικίας του και εκτός από τον Παναθηναϊκό έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό, Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Εφές και Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από