Γιαννακόπουλος : «Καταλληλότερος για πρόεδρος της Ευρωλίγκας ο Μποντίρογκα, υποκριτής ο Τζόρτζεβιτς»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην κόντρα του με την Ευρωλίγκα και τόνισε πως ο Ντέγιαν Μποντίρογκα θα ήταν ιδανικός για να αναλάβει την προεδρία της, ενώ εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για την κόντρα του με την Ευρωλίγκα μίλησε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο dnevnadozakosarke.com, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους Σάσα Τζόρτζεβιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη αυτή παραχωρήθηκε πριν από μια εβδομάδα, με το κλίμα πλέον να έχει ηρεμήσει αρκετά τόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και από εκείνη της Ευρωλίγκας.

«Ή θα αποχωρήσει ο Μπερτομέου ή θα φύγει ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον ανταγωνισμό και κατέστρεψε τη φήμη του. Η Euroleague είναι ντροπή από κάθε άποψη, οι κακοί και οι διαιτητές είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφορούν τα οικονομικά και τους ηγέτες», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έπειτα εξέφρασε την άποψη του για το Final Four του Βελιγραδίου, αφήνοντας ξανά αιχμές για τον Μπερτομέου:

«Η Σερβία είναι μια χώρα που αγαπά το μπάσκετ και νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η μόνη μου ερώτηση είναι πόσο η σερβική κυβέρνηση έπρεπε να πληρώσει αυτό το προνόμιο; Ξέρω ότι ο Μπερτομέου κλήθηκε να πάρει 4 εκατομμύρια ώστε να δώσει το δικαίωμα στην Αθήνα να ετοιμάσει φάκελο για την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι ο ιδανικότερος για να γίνει πρόεδρος της Ευρωλίγκας είναι ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, ενώ στράφηκε εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ένας απίστευτος παίκτης, αλλά ένας πολύ κακός άνθρωπος. Είναι κρίμα για το μεγάλο έθνος σας: υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής Ευρωλίγκας και σχολίασε την πορεία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση:  «Όχι, έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι στο παρκέ τόσο πολύ και πνευματικά, γιατί ξέρω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα».

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε και για την Ζαλγκίρις, λέγοντας: «Ο Σάρας είναι γνωστός για τον υψηλό συντελεστή νοημοσύνης του. Προσωπικά, δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία της».

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι είχε προσπαθήσει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της Παρτιζάν πριν από δύο χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Παρτιζάν είναι ένα μεγάλο κλαμπ, την υποστηρίζω από την Αδριατική Λίγκα. Ήμουν έτοιμος να την αγοράσω πριν δύο χρόνια, αλλά μερικοί άνθρωποι ψάχνουν για «ατμό κάτω από το τραπέζι» και η υπόθεση πήγε δυστυχώς στραβά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από