«Βασιλική» απονομή για τη Ρεάλ, ο Γιουλ έκοψε το διχτάκι! (vid)

«Έκρηξη» χαράς για τους παίκτες της Ρεάλ και τον Πάμπλο Λάσο κατά την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου από τον Τζόρντι Μπερτομέου. Σαν... μικρό παιδί έκανε ο Σέρχιο Γιουλ, που έκοψε το διχτάκι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο θρόνο της… Με όλες τις προβλεπόμενες τιμές, η Ευρωλίγκα απένειμε το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στη Ρεάλ και τον προπονητή της Πάμπλο Λάσο.

Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης χτυπήθηκε άγρια από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τους Μερένχες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, παίκτες και Λάσο έζησαν έντονα κάθε στιγή κατά τη διάρκεια της απονομής. Μόλις ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου παρέδωσε την κούπα στους Σέρχιο Γιουλ και Φελίπε Ρέγιες, ακολούθησε… έκρηξη χαράς!

Λίγο νωρίτερα ο Γιουλ έκοβε το διχτάκι της μπασκέτας στο καθιερωμένο… έθιμο για τη νικήτρια ομάδα μετά από κάθε τελικό. Ο μεγάλος ηγέτης της βασίλισσας, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την κατάλληλη στιγμή μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και ο οποίος την κράτησε νοκ-άουτ για περισσότερους από οκτώ μήνες.

Η κατάκτηση αυτής της κούπας ήταν η μεγαλύτερη δικαίωση για τον ίδιο, καθώς είχε σημαντική συμβολή στην μεγάλη αυτή επιτυχία με καλές εμφανίσεις στο final-4.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από