«3/3» για την Βαλένθια, εύκολα η Βίρτους την Άλμπα – Η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής. Που βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Βαλένθια επικράτησε με 75-66 της Μακάμπι στην άδεια λόγω… Ισραήλ «Φοντέτα», κάνοντας το 3/3. Αντίθετα η Μακάμπι έδειξε εμφανώς επηρεασμένη από όλα όσα γίνονται στην Μέση Ανατολή ερχόμενη στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (20/10) ως ηττημένη.

Με έναν εξαιρετικό Τόρνικε Σενγκέλια ο οποίος έβαλε 26 πόντους η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε επί της Άλμπα Βερολίνου με 87-76 πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη της. Από την άλλη οι Γερμανοί μετρούν τρείς ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Ο ακούραστος Μασούρας: Το τρομερό σερί και ο… Παναθηναϊκός!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον… διπλό, Μάικ Τζέιμς (18 πόντοι – 11 ασίστ) η Μονακό κατάφερε να φύγει νικήτρια από την «καυτή» έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 82-76 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη διαλοβδομάδα, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη της νίκη στη Euroleague έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αντίθετα οι Σέρβοι έπεσαν στο 1-2.

Δείτε την βαθμολογία της Euroleague: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από