Μπασκόνια: Παρελθόν ο Πενιαρόγια, επέστρεψε ο Ιβάνοβιτς (pic)

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Μπασκόνια ο Χουάν Πενιαρόγια, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς – Τέταρτη φορά στον πάγκο των Βάσκων ο 66χρονος κόουτς.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουάν Περανόγια ανακοίνωσε η Μπασκόνια, με την ισπανική ομάδα παράλληλα να ανακοινώνει την πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Χουάν Πενιαρόγια πλήρωσε το… μάρμαρο του κακού ξεκινήματος της Μπασκόνια, με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωράει στην αποπομπή του 54χρονου προπονητή.

Στους πέντε αγώνες της Euroleague η Μπασκόνια είχε πετύχει μόλις μία νίκη, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ρεκόρ 4-3. Χθες μάλιστα ηττήθηκε από την Ανδόρα εύκολα με 85-68.

Το παιχνίδι με την Ανδόρα ήταν το… κύκνειο άσμα του Χουάν Πενιαρόγια στον πάγκο της Μπασκόνια, με την ισπανική ομάδα να προχωράει στην πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος επιστρέφει για 4η φορά στην τεχνική ηγεσία των Βάσκων. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν προπονητής της Μπασκόνια από το 2003 έως το 2005, από το 2008 έως το 2012 και από το 2019 με 2021.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Μπασκόνια:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από