Η Αστυνομία κάνει τώρα λόγο για αυτοκτονία του Χάνεϊκατ! (pics)

Αντιφατική είναι η επίσημη ενημέρωση που παρέσχε η Αστυνομία του Λος Άντζελες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Αρχικά υποστήριξε, μέσω του εκπροσώπου της, ότι ο παίκτης της Χίμκι χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο […]

Αντιφατική είναι η επίσημη ενημέρωση που παρέσχε η Αστυνομία του Λος Άντζελες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Αρχικά υποστήριξε, μέσω του εκπροσώπου της, ότι ο παίκτης της Χίμκι χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα έκανε λόγο για αυτοκτονία!

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:45 ώρα Ελλάδας τα κεντρικά της Αστυνομίας του L.A. έκαναν ανάρτηση στο twitter με την ενημέρωση που παρέσχε ο υπεύθυνός της για θέματα Τύπου, Τζος Ρουμπενστάιν: «Ο Τζος Ρουμπενστάιν παρέχει ενημέρωση για την ανταλλαγή πυροβολισμών με τη συμμετοχή αστυνομικών στην περιφέρεια Βαν Νόις. Κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, ο ύποπτος (Σ.Σ. Χάνεϊκατ) χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ένα όπλο εντοπίστηκε στον τόπο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό».

Τρεις ώρες αργότερα, στις 20:45 ώρα Ελλάδας, η ενημέρωση από την Αστυνομία ήταν διαφορετική: «Αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή ανταλλαγή πυροβολισμών με τη συμμετοχή αστυνομικών στην περιφέρεια Βαν Νόις, φαίνεται ότι ο ύποπτος (Σ.Σ. Χάνεϊκατ) δεν χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών. Ο ύποπτος φαίνεται πως φέρει τραύματα που προέρχονται από αυτο-πυροβολισμό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από