Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι επίσημα ο Χάκετ!

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κάθε επισημότητα είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, με τη ρώσικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΤΣΣΚΑ προχώρησε σε μια πολύ καλή προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιο του με την Μπάρμπεργκ, καθώς δεν θα αγωνιστεί στη Euroleague, η ΤΣΣΚΑ κατέβαλλε το σχετικό buy out ύψους 175 χιλιάδων ευρώ κι ο Χάκετ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τη ρώσικη αρκούδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος γκαρντ πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν, έχοντας 9.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Μπάμπεργκ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για τον Ιταλό γκαρντ: «Ο Ντάνιελ είναι ένας παίκτης που παρέχει το απαραίτητο πακέτο στοιχείων για την ομάδα μας. Έχει δυνατό χαρακτήρα, είναι έμπειρος στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague. Ο Χάκετ μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις κι έχει μεγάλο κίνητρο. Μιλήσαμε αρκετές φορές και φαίνεται ενθουσιασμένος που θα παίξει για την ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονεί να αρχίσει η χρονιά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από