Ο Ναντί Ίφι όλα δείχνουν πως θα είναι παίκτης της Μονακό την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι τουλάχιστον υποστηριζουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό.
Η Παρί την χρονιά που μας πέρασε ήταν η «σταχτοπούτα» της Euroleague που κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε από τη Φενέρ.
Αυτή η πολύ καλή ομάδα «διαλύεται» καθώς όλοι οι σημαντικοί της παίκτες φεύγουν για άλλες… πολιτείες. Ο Τι Τζέι Σορτς πάει στον Παναθηναϊκό, ο Τάισον Γουόρντ όλα δείχνουν πως του χρόνου θα παίζει στον Ολυμπιακό, ενώ και ο Ναντέρ Ίφι έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Διαβάστε επίσης: «Ο εγγυημένος ρόλος που ζητάει ο Πετρούσεφ και ο Ερυθρός Αστέρας»
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα του Ιταλού Αντρέα Καλτσόνι, ο Ίφι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με την ομάδα του Πριγκιπάτου πολυετές συμβόλαιο.
🚨💣Nadir Hifi is close to a deal with AS Monaco.
The agreement is almost confirmed for a multi-year contract.
He’ll leave Paris Basketball after 2 years.#EuroLeague #ASMonaco #Paris pic.twitter.com/yDe02upXXU
— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni) June 12, 2025
Ο παίκτης αναμένεται να αφήσει την Παρί μετά από δύο σεζόν στην ομάδα και να πάει στη Μονακό, η οποία έχει ήδη κλείσει τον Νίκολα Μίροτιτς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ευελπιστώντας να βρεθεί ξανά στο Final Four της Euroleague, φτιάχνοντας μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ίφι είχε μέσο όρο 15.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 0.6 κλεψίματα και 10.6 στο σύστημα αξιολόγησης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ηταν από τους καλύτερους παίκτες της Παρί και η ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Μονακό δυναμώνει πολύ την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.