«Τσεκάρει παίκτη του Προμηθέα η Παρτίζαν» (pic)

Ο Τζόρνταν Γουόκερ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρτίζαν για να ενισχύσει την περιφέρειά της.

Ένα από ονόματα που έχουν προκύψει για την ενίσχυση της Παρτίζαν είναι αυτό του Τζόρνταν Γουόκερ που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Προμηθέα Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Αρέλ Γκίνσμπερ, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία που θα φέρει τον Αμερικανό στη Euroleague για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος επισημαίνει πως οι συζητήσεις ανάμεσα σε Γουόκερ και Παρτίζαν είναι προχωρημένες και πως αν δεν υπάρξει κάποια μεγαλύτερη πρόταση στον Αμερικανό σκόρερ τότε θα πει το «ναι» στους Σέρβους.

Θυμίζουμε πως ο Γουόκερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Προμηθέα φέτος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη θυγατρική των Ντάλας Μάβερικς, Τέξας Λέτζεντς, στην Όσος ντε Μανάτι στο Πουέρτο Ρίκο και στους Χονγκ Κονγκ Μπουλς της Κίνας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από