Έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας (pic)

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας πάτησε Ελλάδα με σκοπό να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιόνας Βαλαντσιούνας είναι ο Παναθηναϊκός με τους Πράσινους να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Λιθουανό σέντερ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας συνολικής αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο έμπειρος ψηλός μπήκε στο αεροπλάνο, με πτήση μέσω Φρανκφούρτης, και έφτασε στην Ελλάδα περίπου στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής. Μισή ώρα περίπου αργότερα από το εκτιμώμενο.

Προς το παρόν, ο Βαλαντσιούνας δεν έχει μείνει ελεύθερος ακόμα από τους Ντένβερ Νάγκετς, στους οποίους έγινε ανταλλαγή από τους Σακραμέντο Κινγκς πριν από λίγες μέρες. Με τα ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες να αναφέρουν πως έχει ζητήσει να αποχωρήσει, αφήνοντας ένα συμβόλαιο ύψους 10.4 εκατομμυρίων δολαρίων για φέτος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από