Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Χολ

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντόντα Χολ, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό

Όπως ήταν γνωστό ο Ντόντα Χολ θα έφτανε με μία μικρή καθυστέρηση στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό. Η άφιξή του ήταν αρχικά προγραμματισμένη στις 10:55, αλλά λόγω κακοκαιρίας αυτή καθυστέρησε.

Ο Αμερικανός σέντερ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 23:15, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υποδέχονται τον 27χρονο ψηλό, που την Τετάρτη (22/7) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Διαβάστε επίσης: Οι μεγάλες αλλαγές, η ονοματοδοσία και ο στόχος των 17.000 θέσεων – Το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός για το ΣΕΦ

Ο πρώην σέντερ της Μπασκόνια θα έρθει να αποτελέσει άλλη μια λύση στη γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού, δίπλα στους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε στην Μπασκόνια ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για να αποκτήσει τον 28χρονο σέντερ, που υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 ετών με απολαβές στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Ευρωλίγκα σε σύνολο 34 αγώνων είχε μέσο όρο 8.7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 1.1 κοψίματα. Στο Ισπανικό πρωτάθλημα σε σύνολο 35 αγώνων είχε μ.ο. 7.3 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 1.1 κοψίματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από