Ο Ολυμπιακός έβγαλε στη δημοσιότητα βίντεο από την χθεσινή (23/9) media day της Euroleague. Τα χαμόγελα, τα πειράγματα και οι φωτογραφίες της ομάδας.
Η Euroleague ετοιμάζεται να κάνει τζάμπολ στη νέα σεζόν, καθώς έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα «διπλή» αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε σήμερα (24/9) την παρακάμερα της media day της Euroleague, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να μιλούν στους εκτπροσώπους του τύπου και να βγάζει φωτογραφίες πριν από την έναρξη της μεγάλης και απαιτητικής σεζόν.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Φώτα, κάμερα, δράση. Η σεζόν 2025/26 ξεκινάει με την Media Day. Χαμόγελα, αστεία, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και μπόλικη καλή διάθεση πριν από τις μεγάλες μάχες στο παρκέ.
Έτοιμοι; Εμείς σίγουρα είμαστε».
🎬 Lights, 📸 camera, action!
⁰The 2025-26 season kicks off with… Media Day! 🔴⚪
⁰😅 Smiles, jokes, photos, interviews, and plenty of good vibes before the big battles on the court.
Ready? We sure are! 💪🏽@EuroLeague @StoiximanGBL
⁰#OlympiacosBC pic.twitter.com/9xyJPP2hyx— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) September 24, 2025