Γιατί δεν έπαιξε καθόλου ο Τολιόπουλος με την Μπάγερν – Η εξήγηση του Αταμάν

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν έπαιξε στην πρεμιέρα της Euroleague και στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν, όμως ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε γιατί συνέβη αυτό...

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια κυνική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Μπάγερν και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή διοργάνωση, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε πίσω στο ροτέισον, ενώ πήρε κάποια λεπτά και ο Τι Τζέι Σορτς παρότι ήταν άρρωστος τις προηγούμενες μέρες, με τον Εργκίν Αταμάν να εξηγεί τους λόγους που δεν αγωνίστηκε ο Τολιόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται να παίζουν όλοι, ειδικά οι γκαρντ και πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη που θα περιμένει τη σειρά του γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα του μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν και οι λόγοι που δεν έπαιξε ο Τολιόπουλος:

«Έχουμε πολλούς γκαρντ στην ομάδα, οπότε σε κάποια παιχνίδια κάποιοι παίκτες δεν θα αγωνιστούν. Δεν μπορούμε να παίζουμε με 12 παίκτες, ειδικά με 4 γκαρντ σε ένα παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των πρασίνων.

«Ο Τολιόπουλος είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά θα περιμένει τη σειρά του γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα του μπάσκετ. Δεν μπορούμε να μοιράσουμε 10 λεπτά σε 4 παίκτες στο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος γκαρντ πέρσι είχε 13,7 πόντους (44% δίποντο, 30,1% τρίποντο, 84,8% βολές), 2,0 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,0 κλέψιμο στο EuroCup με τη φανέλα του Άρη, ενώ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και στο πρόσφατο Eurobasket με την Εθνική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από