EUROLEAGUE
Η Euroleague έκανε γνωστή την ομάδα διαιτητών που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για να «σφυρίξουν» το παιχνίδι Ολυμπιακός - Μονακό.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (29/10, 21:15) τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να διατηρήσει το θετικό σερί που έχει στην Ευρώπη μετά τις νίκες απέναντι σε Μακάμπι και Μπάγερν.
Μία μέρα πριν το παιχνίδι, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» την πρώτη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» στην προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Οι τρεις διαιτητές που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό είναι οι: Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από