Σπανούλης για τη νίκη με Βιλερμπάν: «Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε με παρόμοιο τρόπο, οπότε είδατε ότι η Euroleague είναι έτσι»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ευρεία νίκη της Μονακό επί της Βιλερμπάν, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε με παρόμοιο τρόπο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Μονακό εκμεταλλεύτηκε την άσχημη εικόνα της Βιλερμπάν και πήρε μια πολύ εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας από τη Λιόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το παιχνίδι, αναφέροντας πως οι παίκτες του έπαιξαν καλή άμυνα, ενώ ξεκαθάρισε ότι με τον ίδιο τρόπο η ομάδα του έχασε την προηγούμενη εβδομάδα, επισημαίνοντας πως έτσι είναι στη Euroleague.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάναμε το παιχνίδι να μοιάζει με εύκολο με λόγω της καλής μας άμυνα. Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε με παρόμοιο τρόπο, οπότε είδατε ότι η Euroleague είναι έτσι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στο μέλλον είναι να βελτιώνουμε τα ριμπάουντ, επειδή αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός επιθετικών ριμπάουντ για τους αντιπάλους μας.

Συνολικά, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και τα πήγαμε πολύ καλά με πολλά κλεψίματα και απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Η μπάλα γύρισε πολύ καλά, οπότε δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλύτερα και μια νίκη σαν και αυτή είναι απαραίτητη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα – είναι μόνο Νοέμβριος, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από