Φαρίντ: «Ένιωσα σαν να ήμουν στον Παναθηναϊκό όλα τα χρόνια της ευρωπαϊκής μου καριέρας» (pic)

Ο Κένεθ Φαρίντ έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να το εκφράζει δημόσια και σε ανάρτηση της Euroleague.

Ο Κένεθ Φαρίντ πραγματοποιεί μυθικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, αν και βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στην ομάδα.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο game changer τω Πρασίνων, καθώς το «τριφύλλι» μετρά τρεις σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τον ίδιο να αλλάζει τη ψυχολογία στα αποδυτήρια με την παρουσία του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η ατάκα για τον Μπαρτζώκα και ο… Παναθηναϊκός – Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Πετρούσεφ

Μετά το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο «Telekom Center Athens» κόντρα στη Ντουμπάι, γνώρισε την αποθέωση από το κοινό, με τον Φαρίντ να γράφει σε ανάρτηση της Euroleague: «Ουάου, χθες το βράδυ ένιωσα σαν να ήμουν στον Παναθηναϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια της ευρωπαϊκής μου καριέρας. Σας ευχαριστώ φίλοι του Παναθηναϊκού που με δεχτήκατε στην οικογένεια».

Δείτε το σχόλιο του Φαρίντ στη Euroleague

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από