Στην κορυφή των Power Rankings ο Παναθηναϊκός – Η θέση του Ολυμπιακού

Η Euroleague δημοσίευσε τα ανανεωμένα Power rankings με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό στην τρίτη.

Η Euroleague δημοσίευσε τα νέα Power rankings με τον Παναθηναϊκό να είναι στην κορυφή, καθώς όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, οι Πράσινοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση, χάρη στη μεταγραφή του Φαρίντ σε συνδυασμό με τις καλές επιδόσεις του Σλούκα.

Στη δεύτερη θέση η Euroleague τοποθέτησε τη Χάποελ Τελ Αβίβ και την τριάδα συμπληρώνει ο Ολυμπιακός και η διοργάνωση υπογραμμίζει ότι: «αν οι σουτέρ των Πειραιωτών βρουν ρυθμό, η ομάδα θα γίνει επικίνδυνη».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επέστρεψαν στην «κανονικότητα» – Ο ΠΑΟΚ έκανε βήμα… πίσω (pics, vids)

Μάλιστα, τα ανανεωμένα Power rankings της Euroleague κινήθηκαν σε ρυθμούς Black Friday edition, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η Euroleague για τον Παναθηναϊκό:

«Αγορά ενόψει Black Friday: Μια ολοκληρωμένη ασφάλεια ζωής

Οι πράσινοι έκαναν την κίνηση τους πριν από μερικές εβδομάδες, υπογράφοντας τον Κένεθ Φάριντ, ο οποίος συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην αναρρίχηση του Παναθηναϊκού στην κορυφή της κατάταξης. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει φανταστική απόδοση τις τελευταίες εβδομάδες, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Ωστόσο, βασίστηκε σε έναν 35χρονο πλέι μέικερ (Κώστας Σλούκας) και έναν 36χρονο σέντερ (Φάριντ). Η συνέχιση της καλής απόδοσης αυτών των βετεράνων και η επιστροφή των τραυματιών Ομέρ Γιουρτσεβέν, Ρίτσαουν Χολμς και Ματίας Λεσόρτ θα ήταν το καλύτερο δώρο στο οποίο θα μπορούσαν να ελπίζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Για τον Ολυμπιακό:

«Αγορά ενόψει Black Friday: Ρυθμός για τους σουτέρ του

Τι μπορείς να αγοράσεις για μια ομάδα που έχει όλα όσα χρειάζεται; Το δίδυμο σέντερ των ερυθρολεύκων είναι ένα από τα καλύτερα στη λίγκα. Ο Σάσα Βεζένκοβ παίζει στο συνηθισμένο επίπεδο MVP. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απολαμβάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ένας σταθερός παίκτης στην περιφέρεια.

Ωστόσο, η απόδοση του swingman της All-EuroLeague Team, Εβάν Φουρνιέ, έχει πέσει σε σχέση με την περασμένη σεζόν και ο Σέιμπεν Λι δεν έχει κάνει κανένα βήμα μπροστά. Μόνο ο Άλεκ Πίτερς έχει ποσοστό ευστοχίας πάνω από 40% πίσω από τα 6.75μ Αν οι σουτέρ του Ολυμπιακού βρουν το ρυθμό τους, αυτή η ομάδα θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνη»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από