Ο Κρις Σίλβα μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, με τον Γκαμπονέζο σέντερ να ταξιδεύει στην Πόλη για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα
Όλο και πιο κοντά στην μετακίνησή του στη Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Κρις Σίλβα.
Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό παιχνίδι στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα και εθεάθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.
Ο Σίλβα, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει εδώ και μέρες στην ΑΕΚ πως δεν πρόκειται να μείνει, ταξίδεψε για την Πόλη, προκειμένου να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τη νέα του ομάδα.
Η ΑΕΚ εδώ και μέρες έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Κρις Σίλβα, θέλοντας να βρει κάτι ποιοτικό για την θέση «5», καθώς ο Γκαμπονέζος ήταν βασικός πυλώνας του παιχνιδιού της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.
ÖZEL FOTO | Fenerbahçe Beko’nun yeni transferi Chris Silva bu akşam İstanbul’da olacak. https://t.co/dCnzVSoOeO pic.twitter.com/HvhfXLf5si
— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) January 2, 2026