EUROLEAGUE
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Ντουμπάι με απουσίες, με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Φρανκ Νιλικίνα να μένουν εκτός αποστολής.
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει σήμερα για το Ντουμπάι, όπου θα αντιμετωπίσει την Dubai BC (3/2, 18:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague.
Εκτός αποστολής θα μείνει ο Κώστας Παπανικολάου που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ισχιαλγία, αλλά και ο Φρανκ Νιλικίνα που έχει ακόμα ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και έχει να αγωνιστεί από το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Εκτός παραμένει έτσι κι αλλιώς ο Μόντε Μόρις που αναμένεται να επιστρέψει λίγο πριν το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει την ίδια δωδεκάδα με την Μπαρτσελόνα, ενώ και οι τρεις απόντες είναι αμφίβολοι και για τον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από