Ο Ολυμπιακός μπαίνει στα… πιτς της διακοπής κυπέλλου με ένα απίθανο 66%. Τι ψάχνει για το πλεονέκτημα
Ταλαιπωρήθηκε αλλά την έκανε και πάλι τη δουλειά ο Ολυμπιακός. Επικράτησε απόψε του Ερυθρού Αστέρα (92-86)και ανέβασε το ρεκόρ του στο θεματικό 18-9 έχοντας 10 νίκες στα τελευταία 12 στο σερί που τρέχουν από τις 19 Δεκέμβρη. Έχουν λοιπόν δύο νίκες κάθε τρία ματς πλέον και αυτό τους δίνει μια μεγάλη άνεση για το τελευταίο κομμάτι της κανονικής διάρκειας. Αυτό που θα προκύψει μετά τα ματς κυπέλλου και την απαραίτητη διακοπή.
EUROLEAGUE 2025-2026 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ. (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Επιστρέφει 25 Φλεβάρη ο Ολυμπιακός στην Euroleague και ουσιαστικά στα 11 ματς που του απομένουν θέλει 6 νίκες προκειμένου να πιάσει το όριο των 24 νικών που σύμφωνα με τον αλγόριθμο δίνει πλεονέκτημα έδρας.
Που θα βρει αυτές τις έξι νίκες; Μένει να το διαπιστώσουμε. Έχει πέντε εντός (Παναθηναϊκός, Φενέρ, Μπασκόνια, Ρεάλ, Μιλάνο). Και έχει τα υπόλοιπα εκτός (Ζσλγκίρις, Παρί, Μονακό, Βαλένθια, Βιλερμπάν και Χάποελ Τελ Αβίβ). Έχει δηλαδή 5 ΣΕΦ και 3 ταξίδια στη Γαλλία στα τελευταία 11.