Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έρχεται άμεσα στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς κομβικό για τους πράσινους, οι οποίοι κινούνται σε ρυθμούς Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.
Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, για να γυμναστεί με την ομάδα και να τεθεί στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.
Διαβάστε επίσης: Το «total basket» και η επαναλαμβανόμενη… σύμπτωση (vids)
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Κυριακή (15/2). Αν αυτό επιβεβαιωθεί και δεν υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο, τότε ο 31χρονος άσος θα πραγματοποιήσει άμεσα το ντεμπούτο του.
Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Ηράκλειο Κρήτης για το inal 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς την Τετάρτη (18/2) είναι προγραμματισμένος ο προημιτελικός κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Αμερικανός αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή.