«Γλέντι» από τη Φενέρ στον Παναθηναϊκό – Κυκλοφόρησε μπλουζάκια από το buzzer beater του Μπόλντγουιν στο ΟΑΚΑ (pic)

Η Φενέρμπαχτσε έθεσε σε κυκλοφορία μπλουζάκια από το νικητήριο καλάθι του Μπόλντγουιν στο Telekom Center κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Λίγες ημέρες μετά το buzzer beater του Μπόλντγουιν στο Telekom Center κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε με ένα ξεχωριστό τρόπο να αναδείξει το νικητήριο καλάθι του Αμερικανού, καθώς έθεσε σε κυκλοφορία μπλουζάκια που απεικονίζουν την εν λόγω φάση που «ξέρανε» τους Πράσινους.

Υπενθυμίζεται ότι χάρη στο buzzer beater του Μπόλντγουιν, η Φενέρ επικράτησε με 85-83 επί του Παναθηναϊκού και οι πρωταθλητές Ευρώπης, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν δύο μπλουζάκια αφιερωμένα στο νικητήριο καλάθι, τα οποία είναι διαθέσιμα στη διαδικτυακή μπουτίκ του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ισπανικό ρεπορτάζ βάζει… φωτιές για Χίφι και την επόμενη ομάδα του

Τα… μπλουζάκια της Φενέρμπαχτσε

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το καλάθι του Μπόλντγουιν ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες, σε μία αναμέτρηση που αν μη τι άλλο έληξε επεισοδιακά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από