Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου.
Η Ζάλγκιρις Κάουνας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό αύριο Τετάρτη (25/2, 20:00) στο Κάουνας για την 29η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ίγκνας Μπραζντέικις να μιλά για το ματς.
Ο Λιθουανός γκαρντ, που πέρασε από τον Πειραιά τη σεζόν 2023-24, τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι ομάδα του υψηλότερου επιπέδου, επισήμανε ότι η Ζάλγκιρις πρέπει να παίξει έξυπνα, ενώ στάθηκε και στον κόσμο.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Ίγκνας Μπραζντέικις:
Για το παιχνίδι: «Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, επειδή ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του υψηλότερου επιπέδου στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Για το ματς του πρώτου γύρου: «Νομίζω ότι δεν παίξαμε δυνατά με τα κορμιά μας και το εκμεταλλεύτηκαν. Χάσαμε επίσης πολλά σουτ και αυτό δεν βοηθάει ποτέ, ειδικά εναντίον μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός. Η δύναμη θα παίξει ξανά βασικό ρόλο».
Για τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που απειλεί από κάθε θέση. Όπως είπα, θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε με το δυνατό παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε έξυπνα με τα φάουλ. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να επιλέγουμε τα σωστά σουτ, να έχουμε υπομονή».
Για τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο: «Σίγουρα θα χρειαστούμε την υποστήριξη των οπαδών. Είναι πάντα καταπληκτικοί, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω στους εντός έδρας αγώνες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θα συμβεί».